22 Eylül 2011 Perşembe

SİLBAŞTAN BAŞLAMAK GEREK BAZEN...


Artık yaz bitti malumunuz ve yaşanan bu güzel 3 aya biraz buruk veda ederken ve  kışa merhaba derken okullar açıldı öğrenciler ders başı yaptı Hayırlı olsun diyoruum :)).. ee tabi banada sıra geldi ama başıma  daha garip bir durum daha geldi okula başlamadan ''EV''lendim ...evet evet aynen öyle...:)) ve şuanda da hazırlıklar sürmekte sevinçle...çok acayip bi' dyguymuş yahu gerçi ananem oturucak benim yerime ama farketmez benim için ...bunu niyemi paylaşıyorum ? çünkü böyle bişeye hiç hazır değilmişim de onu anladım..demiştim ya burası benim ''gizli durağım'' diye ee işte aynen öyle canlarım...o evde her şeye 'SİLBAŞTAN'' diyeceğim..ve şuanda bu satırları paylaşırken kulaklarımda  rahmetli Barış manço 'nun çok güzel bir şarkısı çalmakta...'UNUTAMADIM' ne kadar da özlemişim meğer bu sesi ben..minnettarım bu özel şarkıları bize bağışlayana teşekkürler.. ben babaannemi hatırlarım hep bu şarkıda..benim biricik adaşım ''O'' benim CAN TANEM.. Rahmetle Anıyorum Seni..



Silbaştan başlıyorum bazı şeylere ve hala içimde ukte kalan şeylere rağmen...''Sanki bugün son günmüş gibi dolu dolu yaşamak istiyorum ben ..herne çıkarsa yoluma selam verip yürümek istiyorum..'' Şebnemim ferahım ne güzel de anlatmış şarkısında anlatmak istediklerini bende öyle hissediyorum işte ... Sonbaharın en güzel ayındayken ve Hayatın baharında yaşayıp giderken en küçücük umutsuzluklarda ve mutsuzluklarda bile hayata küsmenin ne anlamı var ki ? sonra da yinede herşeye rağmen ''HAMDOLSUN'' diyebilmek ne güzel ...Yniden başlamak kaldığı yerden hayata ...işte bunun değerini bilebilmek çok güzel bence..küçük bi çocukla çocuk olabilmeyi çok seviyorum..keza büyüklerimi saygıyla dinleyip  onlardan feyz alabilmek ise çok başka duygu..


Gçenlerde bir yerde   bir söz okumuştum ve beni çok etkilemişti sanırım şöyleydi ; ''Ömrünün en güzel en değerli dönemi  Ailenle geçirdiğin dönemdir'' gibiydi...ne kadar güzel bi laf o öyle yahu bayıldım..:) ve kesinlikle katılıyorum ...bunun değerini anlayabilmek gerek tabi.. bi daha ne zman fırsat olur ki şu fani dünyada ... doya doya tadını çıkarmak gerek bu dönemin bence..annemle babamla olan her yer bana cennet  özellikle de annemle..( babam duymasıın :)) gerçekten o benim hayat ışığım ''SİLBAŞTAN''larımın en güzel destekçisi ruhumun ,düşüncelerimiz tazelenmesinin yenilenmesine katkıda bulanan Tabiri Caizse ''Detoksum'' desem cuk oturur..ve ikinci isim ise ŞEBNEM FERAH'tır ...ben şimdilik durağımdan ayrılırken..yine yakında ''AKLIMDAN GEÇEN SÖZLER''le buraya muhakkak uğrayacağım ve tabi özleyeceğim durağımı ..Sürç i Lisan ettiysem AFFOLA şayet ölmezde sağ kalırsam yani sıra bende değilse yine burada olmak dileğiyle haydi eyvallah ..:)