21 Ekim 2011 Cuma

Karpuz Seçer Gibi Sigorta Seçin!



Sigortadukkanim.com, Türkiye’deki sigorta sisteminde çığır açacak bir yenilik ve espri anlayışıyla sektöre giriş yaptı.

“Karpuz seçer gibi sigorta seçin” mantığıyla en bol seçenek ve en ucuz fiyat avantajıyla sigorta ihtiyacınıza en hızlı çözümleri üretiyor.  Sistemin karpuzla bağlantısını merak edenler için şu eğlenceli video son derece açıklayıcı:

Çok fazla sigorta şirketi ve çeşidi bulunduğu için, sigorta konusunda da seçim yaparken yardım gerekiyor tabii...  Sigortadukkanim.com işte tam bu filmdeki karakter gibi ortaya çıkıyor; kasko ya da trafik sigortasında size en uygun online poliçeleri önünüze seriyor. İhtiyacınıza göre karşınıza gelen bu online teklifleri karşılaştırabiliyor ve size uygun olan sigorta poliçesini tercih edebiliyorsunuz. Geriye de “size en uygun fiyatı”  veren online teklifi kabul etmek kalıyor.

Daha detaylı bilgi almak isteyenler; www.sigortadukkanim.com adresini ziyaret edebilirler. 


Bir bumads advertorial içeriğidir.

20 Ekim 2011 Perşembe

HOŞGELDİN PASTIRMA SICAKLARI :))


Ne kadarda özletti kendini gerçekten çok ihtiyacımız varmış bence...sabahın köründe hasta halimle dışarıyı seyrederken...o buğulu soguk pencerimin camından güneş öyle bi aydınlattıki ortlalığı benden sonra en çok bahçedeki kuşlar sevindi bu duruma ...güneş hayatmış ,herşeymiş bir kez daha farkettim...şükürler olsun .sadece bir hafta sürecek olması ise eehh buda iyi çok şükür evde kapalı kalmak ise pek gereksiz doğrusu güzel sıcak pastırma günlerini değerlendirmek isteyen herkesin hakkı ...böyle zamanlarda benim nacizane tavsiyem keyifli bi pazar günü için beykoz ve paşabahçe sahili ve sosyal tesisler ayrıca çubuklu hayal kahvesi şahane tercihler olabilir ...eğer niyetiniz aynı mekanlarda alışveriş yapmaksa perşempe günleri beykoz dedeoğlu semtinde açılan sosyete pazarını şiddetle tavsiye ederim gidilmesi gezilmesi keyfinin çatır çatır çıkarılması gerekilen bir mekan ..aklınızda bulunsun keyifli pastırma sıcakları günleri diliyorum